was successfully added to your cart.

Runaway Bride

By 27 juli 2018Spontaan

Getrouwd met white noise!

Wat: White Noise Fotoshoot
Waar: Zwolle
Wanneer: 27.07.2018

Het idee om white noise en bruidsjurk aan elkaar te koppelen is eergisteren ontstaan en vandaag gerealiseerd. Flexibiliteit, actie, groot netwerk, zin in en ondernemerschap kunnen bergen verzetten. Ik ben vandaag beetje ondeugend geweest en jullie deels op het verkeerde been gezet, maar met hardlopen en runaway bride dacht ik dat jullie het door zullen hebben dat het iets anders is. Bij deze het ware verhaal over de trouwjurk. 

Wat is white noise?

White Noise is stijlvolle witte uitvoering van al bestaande hardloopschoenen van Saucony. Saucony noemt deze witte zomer en limited edition white noise. Alle schoenen zijn wit en de zolen hebben pastelkleuren. Ik heb vandaag Triumph Iso 4 en Freedom Iso 2 tijdens de fotoshoot gedragen.

                                        

Binnen 2 dagen bruid

Woensdagmiddag ontstaat het idee om witte hardloopschoen in symbiose met een trouwjurk te brengen hahaha. Dynasty Bruidsmode en Avondjurken wordt gebeld om te vragen of ze een deel van dit project willen worden. Dat willen ze. Top! Vrijdag is de enige dag dat de fotoshoot plaats kan vinden ivm vakanties. Gisteren gingen we op zoek naar een visagiste en ik wilde heel graag dat de Bloem & Styling Aan De Zeven Alleetjes boeket maakt. Deze winkel heeft alles in huis voor alle gelegenheden. Ook veel veldbloemen. Aan de Zeven Alleetjes vinden het een leuk project en gaan een boeket maken. Me happy :)! GG Make-up Artist wil mij nog mooier maken hahaha. Alles is rond: Let’s go!

Vanochtend haal ik het boeket om 10:00 uur en ik ga naar Run2Day Zwolle waar Gemma op me wacht met twee tassen vol make-up. Ik heb me gisteren beetje zorgen gemaakt over make-up. Ik ken deze dame niet en stel je voor dat we niet op een lijn zitten qua wat we mooi en geschikt vinden. We stellen ons aan elkaar voor en binnen 2 minuten is het ons duidelijk dat we op een lijn zitten en precies dezelfde denken over hoe een dag make-up in mijn geval moet uitzien. Ik heb geen verstand van make-up dwz ik kan alleen mascara aanbrengen en soms lipstick en ik heb geen idee waar 10000 potjes, kwasten, tubetjes in de parfumeries voor zijn. Ik weet wel welke look ik mooi vind en wat ik wil. Voor vandaag kiezen we voor een natuurlijke look met tinten van huid, nude en beetje zacht roze. Gemma vind het belangrijk dat ik mijn make-up mooi vind, daarom mag ik regelmatig in de spiegel kijken en vertellen of het me bevalt of niet. Dan is het haar aan de beurt. Ik word gevraagd of al dat bos haar van mij is. Ja hoor trek maar gerust aan hoeveel je wilt niks gaat los hahaha. We hebben gekozen voor geen opgestoken haar vandaag omdat los haar met een paar details beter bij de activiteit past. Ik krijg een toefje aan de voorkant boven het voorhoofd. Voor mij is dit onbekend terrein en ik weet niet wat ik hiervan moet vinden en nog minder kan ik me voorstellen hoe het eindresultaat zal zijn hahaha. Aan de linker zijkant komt een klein vlechtje en er worden krullen gemaakt. Als ze klaar is loop ik naar een grote spiegel en zit behoorlijk met het toefje maar eigenlijk staat het prachtig en ik ben blij met het geheel. Dank je wel Gemma. Je hebt het super gedaan en ik voelde me hele dag zeer bijzonder.

Marry me!

Tijd voor een jurk. We lopen naar Dynasty in Zwolle. Omdat we nog naar buiten willen en in de jurk hardlopen mag de jurk niet helemaal lang zijn. Er is niet veel keus in deze lengte en maatje 34 past me perfect alleen cups kan ik niet vullen met mijn borsten, zelfs met de vulling niet hahaha. Het is wel super praktisch om deze lengte van trouwjurk te hebben ook als je niet gaat hardlopen. Als ik ooit bruid zou zijn zou ik   voor deze lengte kiezen of zelfs ietsje kortere jurk. Ik vind het chique.

Er worden passende oorbellen en armband gepakt uit vitrine en ik voel me net een prinsesje. Kon mijn moeder me zien al is het niet echt. Ik voel me super vrouwelijk en wil steeds mega weide onderkant van de jurk pakken en daarmee spelen en draaien. Binnen trek ik Triumph Iso 4 aan en voor buiten kiezen we voor Freedom Iso 2 met een roze zool. I love. Binnen zit ik op de bank voor de foto en ineens zegt mevrouw van de winkel wacht even je hebt een litteken op je been. Nou mevrouw dat is wel een litteken, maar ook mijn laatste aanwinst en Andorra souvenir waar ik trots op ben :). Dat been dan anders kantelen zodat het litteken niet zichtbaar is. Het is inmiddels 100 graden en ik verwijder regelmatig zweetdruppels van het gezicht met een papiertje.

   

Bij Bonbonnerie Borrel mag ik een overheerlijke roze bonbon proeven. Het is hier binnen heerlijk fris en zo meteen ga ik buiten rennen. Het valt niet mee om onderkant van de jurk hardlopend vast te houden. Bovenkant van de jurk is inmiddels helemaal nat en al voelt de jurk zwaar aan is het makkelijk om erin te bewegen. Onderkant is super luchtig. Het duurt niet lang voordat we een paar mooie plaatsjes hebben en ik mag weer mijn “gewone” jurk aan. Dag prinsesje en welkom Stella :).

            

Ik vind mijn make-up mooi en ik kijk dan in elke spiegel waar ik langs kom hoe goed het me staat. Mijn haar is ook mooi en ik word zonder schaamte bekeken door mensen op straat.

I’ll never be nobody’s wife

Door deze actie heb ik de magie van witte wereld toch beetje gevoeld. Ik vind het super om te zien hoeveel mensen het leuk zouden vinden als Paul en ik zouden trouwen en hoe jullie het ons gunnen. Ik heb het ook ooit heel graag gewild, maar nog meer dan trouwen wil ik Paul want hem kan ik hebben alleen zonder trouwen. We geloven allebei dat trouwen niks over liefde en voor altijd samen zijn zegt. Ik wilde ooit graag trouwen voor de jurk en het feestje. Jurk is vandaag naar me toe gekomen, let’s party dan :)!

Hartelijk dank!

Het was een super leuk project om te realiseren en om te zien dat als mensen willen samenwerken en elkaar leuke dingen gunnen dat ze veel binnen no time kunnen realiseren. Foto’s zijn gemaakt door Run2Day Zwolle. Iedereen hartelijk bedankt!

 

 

Leave a Reply