Waarom Stella to You?

Mijn discipline, verantwoordelijkheid, gedrevenheid, enthousiasme, energie, spontaniteit en een enorm netwerk zijn altijd een vruchtbare bodem geweest voor een eigen onderneming en nu is de tijd juist om hiermee te starten. Ik heb nu niet meer vrije tijd dan afgelopen jaren, maar ik wil deze droom niet meer uitstellen daarom krijgt hij NU tussen mijn trainingen, wedstrijden, werken en beetje vrije tijd de ruimte om uit te komen. Ik heb enorm veel kennis over trailrunning en materialen dat ik makkelijk over verschillende onderwerpen kan praten. Het is tijd voor mij om te delen en mijn kennis langzaam over te dragen. Artikelen die ik schrijf over trailrunning, mijn avonturen en het leven worden zo goed ontvangen door jullie dat het me heeft op idee gebracht om te gaan bloggen en daarbij hoort een mooie website.

Omdat mijn interessegebied breed is zou ik mezelf en jullie tekort doen als ik alleen over trailrunning zou bloggen daarom kies ik om te schrijven over alles wat prachtig, praktisch, vooruitstrevend, professioneel, modern, kwalitatief en mijn tijd en aandacht waard is en het kan zijn: een accommodatie, een product, een mens, een bedrijf, een goed doel, een boek, een vervoermiddel en veel meer. Jullie kunnen op mijn blog alles verwachten van flamenco dansen, kaplaarzen, bijzondere reizen en trailreizen, sieraden, kleding, Georgische en Russische wijnen, trail gadgets, iets moois wat ik op een van mijn reizen heb gezien tot blogs over mijn trails en reizen, dagelijks leven, bergbeklimmingen, bewustwording, onverwachtse bevliegingen ergens onderweg.

Het doel

Het hoofddoel van mijn website is om een positief, energiek, ongedwongen en liefdevol ontmoetingsplek te creëren waar iedereen zich welkom en gelijk zal voelen en waar we ervaringen zullen uitwisselen, elkaar inspireren, verrijken en met elkaar verbinden. Er is ook een webshop waar ik artikelen die ik heb getest en reviews over geschreven of artikelen die ik zelf draag en goed vind aan jullie zal laten zien. Het zullen hand geplukte artikelen worden, dwz met aandacht uitgekozen en omdat dit tijd neemt zal de webshop ook langzaam en met zorg uitgebreid worden. De blog is interactief omdat ik van dialoog en geen monoloog ben en jullie zijn bij deze uitgenodigd om stellatoyou.nl met jullie ideeën, liefde en positieve energie te verrijken en beter te maken. De website moet eerst bezoekers hebben om een bestaansrecht te hebben en het is voor mij ook motiverend als mijn berichten veel gelezen worden, als ze jullie inspireren en als ik feedback van jullie regelmatig krijg.

Komende jaren hoop ik gelijk denkende mensen te vinden die zich in mijn missie kunnen vinden en dat ze deze missie op hun eigen manier op deze website interpreteren zodat we samen verder dit platform bouwen en het stabiel, boeiend en groot maken. De gelijk denkende mogen uit verschillende branches komen: ICT, marketing, communicatie, kunst, fashion, sport en veel meer. Wie weet wat prachtigs uit deze fusies kan ontstaan. Niet alles laat zich temmen en plannen en sommige voorstellen en ontmoetingen overkomen ons en ze kunnen nog beter zijn dan het oorspronkelijke plan. Samen kunnen we alles en ik ben ervan overtuigd dat we deze website samen naar een stralende toekomst zullen navigeren.

Naar blog