was successfully added to your cart.

Trailrunning website: ik ben live! :)

By 31 maart 2018Geen categorie
trailrunning website

Hartelijk welkom bij mijn trailrunning website ?! Even een kleine rondleiding…

Eerst wil ik jullie bedanken voor de felicitaties, lieve reacties en berichten i.v.m. het lanceren van deze trailrunning website. Ik heb jullie ruimte gegeven om zelf rond te dwalen en een indruk te krijgen van mijn website. De website is enorm goed bezocht gisteren en de dag van lancering: 50% van bezoekers zijn 10 minuten (!) op de website gebleven, wat super lang is. In deze blog wil ik jullie uitleggen hoe de website opgebouwd is, hoe de blog werkt, wat het logo betekent, waarom ik voor bepaalde kleuren gekozen heb en wie mijn partner in crime is, hahaha.

Website

Persoonlijker dan deze website kan denk ik niet. Dat is ook mijn bedoeling geweest en daarom heb ik veel tijd besteed om mezelf aan jullie voor te stellen. Veel traillopers kennen staartjes, maar staartjes zijn veel meer dan alleen staartjes. Deze trailrunning website bestaat uit:

 1. Home
  Hier zie je in één oogopslag de hele website en heb je toegang tot alle onderdelen. Door op het roze veld te klikken kom je op een pagina die je zeker uitgebreider wilt bekijken.
 2. Stella Petric
  Hier heb ik mezelf aan jullie voorgesteld.
 3. Het Doel
  Het doel is niets meer dan missie en visie die het doel dragen.
 4. Winkel
  Als je met de muis over de foto’s in de webshop schuift (dus niet klikken), worden ze vergroot en kun je het product bekijken. Sommige foto’s worden niet vergroot omdat ze te klein zijn en er zijn geen grotere. Ook niet bij het merk zelf. Bij elk product staat een categorie aangegeven. Alle prijzen zijn incl. BTW. Er zijn nu slechts 3 pagina’s vol producten, daarom vind ik het nog niet nodig om producten verder te sorteren.
 5. Blog
  De blog op deze trailrunning website gaat niet alleen maar over trailrunning en is verdeeld in categorieën: Productreview, Trailverslag, Reizen en meer. Deze categorieën zijn zichtbaar in de bovenste linkerhoek op de foto van de blog. Als de foto een witte achtergrond heeft en de categorie niet zichtbaar is, raak dan de bovenste linkerhoek aan en de categorie zal gekleurd worden. Als je op de foto van een willekeurige blog klikt krijg je toegang tot de volledige blog en helemaal onderaan kun je reageren. Alleen als je op naam van categorie in de bovenste linkerhoek klikt, kom je in de blog waar je kunt zoeken. Aan de rechterkant verschijnt een lijst met 6 recente blogs die ik heb beschreven en je kunt zoeken per woord, categorie en maand. Ik streef ernaar om elke week een blog te posten.
 6. Contact
  Dit spreekt vanzelf. Er is een contactformulier onderaan.
 7. Algemene voorwaarden
  Deze staan onderaan op de homepagina en zijn kort.
 8. Logo
  Het logo bestaat uit een hart, Koru en een oriëntatiepunt. Het hart staat voor de liefde, de essentie van alles. Het oriëntatiepunt staat voor navigatie, de weg terugvinden, je positie aangeven, beweging, beleving, avontuur en veiligheid. Dit symbool past goed bij mijn actieve, reislustige en avontuurlijke levensstijl. Het oranje spiraal in het oriëntatiepunt is Koru. Koru komt uit de Maori-cultuur en taal en staat voor een opengevouwen varenblad. Varens zijn de meest inheemse planten van Nieuw-Zeeland. Tijdens mijn trekkingstochten in de ongerepte en adembenemende natuur van Nieuw-Zeeland heb ik vaak langs deze varens gelopen, hen aangeraakt en zelfs mijn tent naast hen gezet. Tijdens deze reizen heb ik ook een paar oorbellen gekocht met een moderne versie van koru; die draag ik al sinds 2012. Al heel lang wist ik dus dat ik Koru in mijn logo wilde verwerken. Koru symboliseert nieuw leven en groei, nieuw begin, harmonie, puurheid en kracht en wordt bovendien geassocieerd met zorg voor elkaar en sterke verbondenheid. Voor Maori’s symboliseert Koru het leven zelf. Dit krachtige logo staat dus voor liefde delen, open staan voor elkaar, kracht, het avontuur en het leven.
 9. Naam
  Stella To You is gekozen omdat ik mijn verhalen, mezelf en mijn favoriete producten met jullie wil delen en “to” geeft de richting aan en is actief wat “for” niet is. “For” is passief en daarom is voor “to” gekozen en niet voor “for”.
 10. Kleuren
  Roze en oranje in een zomerse bloemenboeket heb ik altijd als energiek, aanwezig, fris en vrolijk ervaren en daarom staat deze combinatie al lang op de lijst. In combinatie met zwart (wat ik heel graag en vaak draag), komen roze en oranje heel goed uit en het geheel ziet er speels en fris uit en is makkelijk te onthouden. Zodoende is deze gehele trailrunning website gemaakt om energie, power, dynamiek en openheid te bieden en het leven te vieren!

And the credits go to…

 • Fotografie: Roby Bragotto en Stanislas Laurent
  Slideshow foto’s zijn genomen door Roby Bragotto tijdens de Oribie Ultra Trail 140 km in Italië 2017 en door Stanislas Laurent tijdens de Echappee Belle 144 km 2016 in Frankrijk. Foto bij Waarom Stella To You is ook genomen door Stanislas in dezelfde trail. Roby en Stanislas: thank you so much for giving me the copyrights for this photos. Alle andere foto’s zijn genomen tijdens mijn eigen vakanties en Paul’s vakanties.
 • Webbouwer + webdesign + visitekaartjes: Rutger Leistra
  De jonge, creatieve, deskundige en super coole mediavormgever Rutger Leistra wonend in Steenwijk heeft dit project aangedurfd. Omdat ik een control freak ben moest ik mezelf regelmatig toespreken om Rutger de ruimte te geven om zijn draai aan mijn website te geven, want uiteindelijk gaat hij zijn handtekening daaronder zetten en het zou leuk zijn als hij kon zeggen dat hij vrijheid had gekregen om creatief te zijn ;). Het was ook een interessant project omdat het een zeer persoonlijke website is en buiten de norm valt. We zaten snel op een lijn en de samenwerking was en is aangenaam. Visitekaartjes zijn ook door Rutger ontworpen en in deze blog laat ik aan jullie de voor- en achterkant van het visitekaartje zien. Rutger is goed in luisteren, meedenken, ideeën vertalen naar iets zichtbaars, hij reageert meteen en is zeer prettig in de omgang. Ik kan Rutger warm aanbevelen voor toekomstige opdrachtgevers – tenminste, als hij tijd heeft want hij heeft zoveel leuke en creatieve opdrachten! Dank je wel Rutger voor een super samenwerking en je geduld met 100 keer dingen veranderen op mijn verzoek. You rock. 
 • Mijn allerliefste: Paul
  Laatste in rij, maar grootste in mijn leven. Een bijzonder dankjewel gaat naar mijn lieve Paul, die afgelopen maanden het hele huishouden voor zijn rekening heeft genomen om mij zoveel mogelijk de kans te bieden om te slagen. Liefste, alle woorden schieten hier tekort. Een miljoen keer dank en wat heb ik een fantastische man naast me!

Fijne Paasdagen

Tot slot wens ik jullie allemaal fijne Paasdagen! Ga lekker in de natuur rennen, want die chocolade-eieren zonder sporten kunnen overal blijven plakken, hahaha. Ik heb morgen in planning 40-45 km. What about you?

Volgende week komt het Vuurtorentrail verslag, Special Birthday Edition :). YEAH!

Leave a Reply