Verzenden

In deze eerste opstartfase heb ik financiële en trage leveringsrisico’s verspreid en dat houdt in dat sommige voorraden thuis bij mij zijn en andere bij mijn partners. Het streven is om bestellingen binnen 2-4 werkdagen te leveren. Indien iets niet voorradig is bij mijn partners kan het ietsje langer duren. Als ik in buitenland ben voor een wedstrijd kunnen leveringen ook wat vertraging oplopen. Aangezien mijn blog en webshop deel van dezelfde website uitmaken zullen jullie altijd op de hoogte zijn van mijn evenementen en wanneer ik terug kom. Voor bestelling tot €50 worden verzendkosten in rekening gebracht. Deze zullen op de digitale factuur als een open post aangegeven worden. Ben je niet zeker over een product en wil je het passen of bekijken ben je van harte welkom. Ook voor een rondje in mijn achtertuin. Ik wil ook wat meenemen indien wenselijk als we bij dezelfde wedstrijden starten.

Omruilen

Is de maat niet juist en heb je liever een maatje kleiner of groter? Geen probleem. Meld dit aan via info@stellatoyou.nl en ik help je verder hiermee. Omruilen kan binnen 14 dagen.

Retourneren

Bij retourneren neem eerst contact met mij op via info@stellatoyou.nl zodat ik weet dat je product terugkomt en vermeld de reden van de retour. Retourneren kan binnen 14 dagen. Voorwaarde is dat het product ongebruikt, onbeschadigd en compleet is en dat het prijskaartje eraan hangt. Ook de originele verpakking waarin de producten in zaten hoort terug gestuurd te worden. Bij het retourneren graag kopie van je factuur toevoegen. Verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Mits je aankoopbedrag al door ons ontvangen is wordt het volledige bedrag binnen 7 dagen na de ontvangst op je rekening teruggestort.

KvK 70715181