was successfully added to your cart.

Nieuwe carrière

By 13 oktober 2018Film

Mijn leukste project van het najaar 2018

Wat: Mountain Film Festival on Tour! Presenteren outdoor films die opgenomen zijn in waanzinnig mooie landschappen.
Waar: In 5 theaters in Nederland
Wanneer: 22.11.2018 – 20.12.2018 (elke donderdagavond)

Een paar maanden geleden ben ik gevraagd door de ultratrailloper en organisator van de Grand Trail des Lacs et Chateau Trail in België, en inmiddels een goede vriend, Christophe Libin of ik het zie zitten om in het najaar 5 donderdagavonden 4 korte films te presenteren in 5 steden en alles erom heen te regelen en aan te sturen. 

Yes I will!
YES, YES, YES was het antwoord. Wat een eer en wat past het bij mij om publiek te verwelkomen, een inleiding voor elke film te schrijven, over mijn geliefde bergen te praten en jullie mee op avontuur te nemen. Ik ben enorm enthousiast over dit project. Christophe doet dit al een aantal jaren in België en deze films worden nog geshowd in Scandinavië, Ierland, UK, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Benelux!

Wat gaan we samen beleven?
Mountains on Stage is terug! Na een bloedhete zomer, brengen we je graag wat verkoelende beelden: Kilian Jornet op het dak van de wereld, JB Chandelier verslaat de zwaartekracht als paraglider, Eva Walkner en Jackie Paaso verleggen de grenzen van de vrouwelijke skisport en een team van freeriders onderneemt een adembenemende expeditie op de mooiste bergen ter wereld in Pakistan… Vier fantastische en inspirerende films om te ontdekken vanaf 19 november in één van de 80 filmsteden waar onze tour halt houdt! Hier alvast een mooie trailer om in stemming te komen.

Waar zien we elkaar?
22.11.2018 Kinepolis in Oss
29.11.2018 Kinepolis in Enschede
06.12.2018 Kinepolis in Almere
13.12.2018 Kinepolis in Utrecht
20.12.2018 Kinepolis in Rotterdam

Het Mountain Film Festival on Tour wordt ook geshowd komende weken in verschillende steden en België.

Voor de volledige informatie (ook in Nederlands) en verkoop van tickets klik hier.

Leave a Reply