was successfully added to your cart.

Sportgala Steenwijkerland 2018

By 17 februari 2018Geen categorie
Sportgala Steenwijkerland

Sportvrouw van het Jaar + Vogue model! ?????‍♀️

Ik heb geen verstand van make-up en ik kam mijn haar nooit, laat staan dat ik nog verschillende kapsels zelf kan verzinnen. Vanavond echter is het Sportgala Steenwijkerland 2018 en ik wil dan ook eruitzien als een heus model in het magazine Vogue, compleet en al met papillotten in mijn haren. Zo gezegd zo gedaan???. Papillotten trouwens vandaag aangeschaft en in de winkel gevraagd hoe ik het moet doen. Best goed voor de eerste keer vind ik. Ik ga me zo klaar maken want om 18:30 uur moet ik de deur uit. Zo benieuwd of mijn kapsel nog zal meevallen of dat ik met raar haar op het Sportgala Steenwijkerland verschijn vanavond, hahaha.

Verzorgd en chique op Sportgala Steenwijkerland

De krullen zijn het helaas niet geworden want toen ik papillotten uit mijn haren verwijderde, was mijn haar nog steeds nat ??. Wat bleek: ik moest het óf eerst drogen en dan papillotten erin rollen, óf mijn haar drogen met de papillotten er al in. – Weer wat geleerd. Dit ontdekte ik om 18:00 uur en om 18:30 uur moest ik vertrekken naar het Sportgala Steenwijkerland. – Oeps! Ik kon nog wel mijn haar voorzichtig drogen en ik geef toe: het was een prachtige volle bos, dat wel. Zeer verzorgd en chique. Helaas was het gisteren te donker op het Sportgala Steenwijkerland voor nog een mooie foto in goed licht, daarom heb ik geen foto, maar omdat ik zelf benieuwd ben naar de krullen als het haar droog is ga ik het nog een keer oefenen en dan trek ik mijn outfit van gisteren aan (dan zonder een extra laagje, want gisteren had ik een singletje onder de doorzichtige blouse omdat ik het voor op het podium niet helemaal geschikt vond). Dus: jullie krijgen toch de primeur ???. Paul zal dan ook terug zijn uit Frankrijk en aan hem dan de eer om foto te maken ?.

Sportgala SteenwijkerlandNominatie Sportgala Steenwijkerland

Wat Sportvrouw van het Jaar betreft, is het helaas bij de nominatie gebleven. Dezelfde dame als in 2016 heeft het weer gewonnen. Gemeente Steenwijkerland heeft alles fantastisch georganiseerd en alle sporters en aankomende talenten in het licht gezet. Ik was helemaal niet zenuwachtig (vorig jaar was ik aan het bibberen van de zenuwen ???), daarom kon ik dit jaar het hele programma volgen zoals een gewone toeschouwer en swingen tijdens muziekmomentjes. De aanwezigheid van mijn trainer en mijn beste vriendin hebben voor mij deze avond nog bijzonderder gemaakt ❤.

What’s next?

Ik wil de gemeente Steenwijkerland bedanken voor de uitstekende organisatie van het Sportgala Steenwijkerland, de bloemen en een fantastische avond vol prachtige prestaties en afgetrainde lichamen (het oog wil ook wat ???). Ook dank aan parfumerie t’ Diep voor de heerlijke cadeaus en sponsoren bedankt voor jullie bijdragen aan dit event. Bob en Monique, dank jullie hartelijk dat jullie er waren ❤. En nu? Hard werken om van 2018 weer een fantastisch trailrunning jaar te maken. Ik denk dat de aanwezigen van gisteren zich moeilijk kunnen voorstellen hoe een ultra trail in de Alpen of een andere bergketen eruitziet, daarom wil ik dit jaar een filmpje laten maken tijdens mijn buitenlandse ultra’s.

Vind iemand het leuk om een paar opnames van mij in de bergen te maken en ben je toevallig ook in de buurt waar ik zal starten dit jaar? Let me know.

Leave a Reply